Vágólapra másolva!
A Valencia norvég támadója, John Carew kölcsönbe egy évre az AS Romához került. A spanyol klub eközben az Inter dán védőjét, Thomas Helveget szeretné a soraiban tudni. A Lazio leigazolta az Udinese csatárát, Roberto Muzzit.

A Middlesbrough kölcsönvette Boudewijn Zendent a Chelsea-től, az Inter francia középpályásáról, Stéphane Dalmat-ról viszont lecsúszott, ő ugyanis a Tottenhamé lett.

Az Auxerre szerződtette az Olympique Lyon középpályását, Philippe Violeau-t. A Schalke a Barcelona támadóját, Danit szemelte ki a csatársorba. Az Olympique Marseille állítólag bejelentkezett a Sunderland bal oldali védőjéért, Michael Grayért. A Marseille támadója, Cyrile Chapuis iránt a Lens és a Bastia mellett a Leeds United is érdeklődik. A Leeds egyébként a Milan brazil védőjét, Roque Juniort kölcsönbe már megszerezte.

A Blackburn Rovers norvég csatárát, Egil Östenstadot a skót Rangers környékezte meg. A Murcia megszerezte az Atlético Madrid védőjét, Lluis Carrerast. Az Espanyol kölcsönadta argentin csatárát, Martín Possét a másodosztályú Tenerifének, viszont leigazolta az Ajax focistáját, Kevin Bobsont, aki az elmúlt időszakban kölcsönben a NAC Bredában játszott.

Az argentin Lucas Castromán nem sokáig volt távol a Serie A-tól: a focista egy hónappal ezelőtt a Vélez Sarsfieldbe került a Laziótól, de most az Udineséhez szerződött. Ahogyan azt várni lehetett, a Bologna argentin csatár, Julio Cruz az Internazionaléhoz igazolt, a helyére pedig az albán Igli Tare került a Bresciából. Az Inter egyébként Nicola Ventolát kölcsönadta a Sienának.