Vágólapra másolva!
A Real Madrid csatára, Fernando Morientes kölcsönbe az AS Monacóhoz került. A Blackburn Rovers megszerezte a Lazio középpályását, Dino Baggiót. A Leeds United kölcsönvette a Marseille kameruni középpályását, Salomon Olembét, kapusa, Nigel Martyn viszont az Evertonhoz tart.

A Birmingham visszautasította az Everton ajánlatát Robbie Savage-ért. A Hannover leigazolta a brazil Corinthians egykori válogatott védőjét, Klébert. A Monacótól elengedett olasz csatár, Marco Simone a Serie B-s Fiorentinánál köthet ki.

Az RC Deportivo szerződést ajánlott egykori kapusának, a veterán Jacques Songo'ónak, aki amolyan vésztartalék lesz a galíciaiaknál. A Racing Santander kétéves szerződést kötött az uruguayi Wanderers brazil focistájával, Anderson da Silvával.

Az AC Parma leigazolta Benito Carbonét, aki a legutóbbi szezonban a Comóban futballozott. A VfL Wolfsburg a következő szezonra kölcsönvette a brazil Flamengo támadóját, Fernando Baianót.

Az Atlético Madrid uruguayi csatára, Fernando Correa a Mallorcához igazolt - a baleár-szigeteki klub egy másik uruguayi focista, a Fénixban futballozó válogatott középpályás, Martin Ligüera iránt is érdeklődik.

A Galatasaray érdeklődik a Racing Santander csatára, Javi Guerrero iránt. A Real Sociedad megszerezte a Paris Saint-Germain védőjét, Lionel Potillont, a párizsiak pedig egy évre kölcsönkapták a Cruzeirótól az argentin hátvédet, Juan Pablo Sorínt.

A VfB Stuttgart leigazolta a kameruni Serge Brancót, aki az Eintracht Frankfurtnál már dolgozott Felix Magath keze alatt. Az Olympique Marseille kilencedik új szerzeménye a cseh Slavia Praha focistája, Rodulf Skacel.