Vágólapra másolva!
A Celtic megszerezte a Sunderland jobbhátvédjét, Michael Grayt. A Portsmouth szerződtette a cseh kapust, Pavel Srníceket, aki legutóbb a Bresciában védett, illetve a másodosztályú Wigan Athletic focistáját, Jason Robertset.

A Fulham új szerzeménye az Everton walesi válogatott védője, Mark Pembridge, a liverpooliak pedig megkapták kölcsönbe az Arsenaltól Francis Jefferst, valamint a Sunderland ír szélsőjét, Kevin Kilbane-t. A Leicester City közel áll ahhoz, hogy szerződtesse az Ipswich Town csatárát, Marcus Bentet.

Az Olympique Marseille-től elküldött elefáncsontparti támadó, Ibrahima Bakayoko a spanyol Osasunához írt alá. A Southampton a Newcastle United csatárát, Carl Cortot akarta leigazolni, de a Szarkák visszautasították az ajánlatot.

A Dinamo Kijev szerződtette a Vélez Sarsfield argentin támadóját, Roberto Nannit. A Valencia kölcsönadta a Málagának csatárát, Salvát. A Hamburger SV leigazolta a másodosztályú 1. FC Nürnberg cseh középpályását, David Jarolimot, akit a hamburgiak már régóta meg akartak szerezni.

A Borussia Mönchengladbach szerződtette a Wolfsburg veterán portását Claus Reitmaiert - a Gladbachnak azért volt szüksége kapusra, mert első számú hálóőre, Jörg Stiel megsérült. A Schalke 04 leigazolta az osztrák SV Pasching csatárát, Edi Gliedert.

A Borusia Dortmund visszautasította a Manchester United ajánlatát a védőért, Christophe Metzelderért. A Tottenham egy hónapra megkapta kölcsönbe a Charlton Athletic védőjét, Paul Koncheskyt, cserébe pedig Chris Perryt adta. A Wolverhampton Wanderers leigazolta az Aston Villa marokkói középpályását, Haszan Kaslult.

A Valencia az Atlético Madridnak adta kölcsön uruguayi középpályását, Gonzalo de los Santost. A Fenerbahce megvette az Istambulspor bolgár kapusát, Ivajlo Petkovot.