Vágólapra másolva!
A labdarúgó Arany Ászok Liga 6. fordulójában Mihalecz István és Kiprich József személyében két új edző debütál a kispadon: előbbi Bozsik Pétert váltotta Zalaegerszegen, utóbbi Varga Zoltán helyét foglalta el Győrben. Az éllovas Sopron szakvezetője, Pintér Attila fradistaként is a három pontért megy az Üllői útra, míg az Újpest válogatott játékosa, Farkas Balázs bevallotta: álma az újpesti bajnoki cím.

A hatodik forduló párosítása

A jelenleg pont nélkül az utolsó helyen álló ZTE az eddig meglepően jól szereplő újonc Pécsi MFC otthonába látogat, így az új szakvezetőnek nem lesz könnyű dolga a bemutatkozáskor. A Győrnek és Kiprichnek se jutott sokkal egyszerűbb feladat, hiszen a zöld-fehérek az újpestieket fogadják.

A címvédő MTK Szombathelyen vendégeskedik majd, ha érvényesül a papírforma, akkor a forduló után ismét az Egervári Sándor által irányított gárda kerül az élre, hiszen a listavezető soproniak az Üllői úton lépnek pályára vasárnap, s meglepetés lenne, ha három ponttal távoznának a Ferencváros stadionjából.

A kupagyőztes számára ráadásul különösen fontos mérkőzés lesz ez, mivel a hat büntetőpont miatt még mindig kieső helyen található az együttes. Garami József szakmai igazgató viszont egyelőre nem számíthat a csapathoz most visszatért válogatott csatárra, Tököli Attilára, aki hatmeccses eltiltását tölti.

A Magyar Labdarúgó Liga ebben a szezonban ezentúl mindig megválasztja a hónap csapatát, s elsőként a Pécsi MFC érdemelte ki a kitüntető címet. Az újonnan kiírt versengésben az Arany Ászok Liga és az NB I B együttesei vesznek részt. A díjjal együtt a jutalom sem maradhat el, így a hónap legjobbja mintegy negyedmillió forint értékben sportfelszereléseket kap - hogy pontosan mit, azt a klub döntheti el.