Vágólapra másolva!
A Celticnél próbajátékon szereplő Ivan de la Pena úgy döntött, hogy inkább a Közel-Keleten próbál szerencsét, a portugál Danit viszont tovább tesztelik a skótok. Az AC Milan állítólag annyira szeretné megszerezni a Barcelona védőjét, Carles Puyolt, hogy még Ruí Costát is hajlandóak lenni átadni cserébe a katalánoknak.

A Juventus a hírek szerint érdeklődik a Liverpool norvég balhátvédje, John Arne Riise iránt. A Lazio szerb középpályása, Dejan Stankovic még mindig nem fogadta el a klub által felajánlott szerződéshosszabbítást, így fennáll a lehetősége, hogy a szezon végén ingyen távozik a rómaiaktól.

A Charlton Athletic kölcsönadta középpályását, Noel Bart-Williamset a másodosztályú Ipswich Townnak. A Real Betis a tartalékok közé száműzte román védőjét, Iulian Filipescut fegyelmezetlenségi problémák miatt.

A Portsmouth átadólistára tett skót szélsőjét, Kevin Harpert a másodosztályú Watford szemelte ki. A Bolton Wanderers mégis csak szerződést ajánlott Paul Warhurstnek, akit a nyáron egyszer már elbocsátottak a klubtól.

A Barcelona középpályása, Gerard beleegyezett abba, hogy módosítsanak a szerződésén és így kevesebb fizetést kapjon, hogy így segítse az egyesületet. A Parma utánpótlás-válogatott csatárát, Alberto Gilardinót, aki a walesiek ellen Eb-selejtezőn négy gólt szerzett, több angol klub (így a Middlesbrough, az Aston Villa, az Everton és a Birmingham City) is figyeli. Az Aston Villa egyébként a másodosztályú Millwall szélsőjét, Paul Ifillt is kiszemelte.