Vágólapra másolva!
1-1-es döntetlent hozott az Arany Ászok Liga szombati rangadója, miután a Szombathelyre látogató MTK nem tudta megőrizni brazil légiósa, Welton Silva révén szerzett előnyét a Rohonci úton. A Győr hazai pályán 0-0-ra végzett az Újpesttel, míg a ZTE hatodik meccsén a hatodik vereségét könyvelhette el. A Videoton 2-0-ra verte a Debrecent.

Lombard FC Haladás - MTK FC 1-1 (0-0)
Szombathely, 2500 néző
vezette: Ábrahám
Haladás: Balogh - Farkas V., Jagodics, Horváth R. - Kaj, Dubecz, Szűcs (Nagy S. 61.), Farkas A. - Szabó Z., Tüske, Somfalvi (Kovács A. 90.)
MTK: Végh - Molnár, Komlósi, Halmai, Juhász - Zavadszky (Pisont 35.), Jezdimirovic, Illés, Füzi Á. (Rednic 85.) - Torghelle, Silva
gól: Tüske (66.), illetve Silva (51.)
sárga lap: Farkas A. (69.), Farkas V. (80.), illetve Jezdimirovic (28.), Molnár (35.)

12. perc: Zavadszky kényszerítőzött Illéssel, a játékmester elrúgta a labdát a kifutó Balogh mellett, a játékszer centikkel a bal kapufa mellé gurult.

51. perc: Füzi Á. bal oldali beadását Szűcs fejelte Silva elé, aki megtolta a labdát és 2 m-ről a vetődő Balogh mellett a hálóba továbbított (0-1).

66. perc: Somfalvi adott jobbról középre, az ötösről Tüske fejelt előrevetődve kapura, Végh elsőre bravúrral védeni tudott, de a csatár másodszorra - félig fekve - a léc alá lőtt (1-1).

Az első 45 percben csak elvétve forogtak veszélyben a kapuk, a kiegyenlített küzdelemben egy nagy gólszerzési lehetőség adódott, de Illés lövése után a Haladást kisegítette a szerencse.

Szünet után némileg megélénkült az iram, a kapuk sem maradtak érintetlenek, s végül igazságos pontosztozkodással zárult a találkozó.