Társoldalunk:

Az Inter lemosta az Arsenalt a BL-ben

A nap rangadóján az Inter már az első félidőben eldöntötte a mérkőzés sorsát. Vieri és Recoba sérülés miatt nem játszhatott, Crespót a Chelsea elvitte, így az új igazolás Julio Cruz és a fiatal Martins kapott helyet a csatársorban. Azaz "nyugodtak" lehettek az angolok, ám az új támadók nem okoztak csalódást, sőt mindketten betaláltak, először Cruz: egy kényszerítőzés után bal oldalról, 10 méterről átemelte a labdát a kapuson. A holland Van Der Meyde három percre rá 16-ról, kapásból lőtt nagy gólt, majd a félidő vége előtt a nigériai Martins is betalált. Az Arsenalnak szerencséje sem volt, ugyanis a hazaiak kaptak egy ajándék tizenegyest a 32. percben, amelyet Henry csúnyán kihagyott.

A Dinamo Kijev a keleti rangadón egy brazil csatár, a 23 esztendős Rincón két hajrágóljával diadalmaskodott a Lokomotív Moszkva ellen.

B csoport:
Dinamo Kijev (ukrán) - Lokomotiv Moszkva (orosz) 2-0 (0-0)
Kijev, 79 500 néző
vezette: Frojdfeldt (svéd)
Dinamo: Sovkovszkij - Fedorov, Dmitrulin (Hackevics, 46.), Neszmacsnij, Gavrancsics, Belkevics, Peev, Ghioane (Cernat, 79.), Huszev (Rincón, 62.), Leko, Sackih
Lokomotiv: Ovcsinnyikov - Nyizsegorodov, Lekgetho, Ignasevics, Pasinyin, Szennyikov, Izmajlov (Leandro, 87.), Maminov, Loszkov, Hohlov, Asvetia (Pimenov, 88.)
gól: Rincón (83., 91.)

Arsenal (angol) - Internazionale (olasz) 0-3 (0-3)
London, 38 500 néző
vezette: Mejuto González (spanyol)
Arsenal: Lehmann - Lauren, Touré, Campbell, A. Cole, Ljungberg, Gilberto Silva (Kanu, 64.), Vieira, Pires (Bergkamp, 64.), Wiltord (Parlour, 79.), Henry
Inter: Toldo - J. Zanetti, Cannavaro, Materazzi, I. Córdoba, Van der Meyde (Helveg, 70.), C. Zanetti, Emre B. (Lamouchi, 66.), Kily González, Martins, Julio Cruz (Kallon, 84.)
gól: Cruz (21.), Van Der Meyde (24.), Martins (41.)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK