Társoldalunk:

Az Inter lemosta az Arsenalt a BL-ben

A C csoportban nem remekeltek a hazai csapatok, ráadásul majdnem mindkét meccsen a vendégegyüttes diadalmaskodott. A Deportivo Görögországban lépett fel, és a spanyolok Pandiani találatával hamar le is csendesítették a hazai drukkereket: Víctor Sánchez szöglete után a kimozduló Kiotisz kapus mellett fejelt az AEK kapujába a hispán csatár. A hazaiak rendíthetetlenül támadtak, aminek meg is lett az eredménye, és egy perccel a lefújás előtt Cartasz pontot mentett.

A másik mérkőzésen a spanyol kedvenc Hollandiában is gólt lőtt a francia Monaco színeiben: Fernando Morientes fejjel volt eredményes. A Monaco Cissé révén növelte előnyét, Bouma már csak szépíteni tudott.

C csoport:
AEK Athén (görög) - Deportivo (spanyol) 1-1 (0-1)
Athén, 15 000 néző
vezette: McCurry (skót)
AEK: Hiotisz - Borbokisz, Kosztenoglu, Kapszisz, Kreek (Nalicisz, 81.) - Zagorakisz, Cartasz, Georgeasz, Kacuranisz - Liberopulosz (Ivic, 64.) Okkasz
Deportivo: Molina - Romero, Najbet, Héctor, Jorge Andrade - Sergio (Duscher, 66.), Víctor, Mauro Silva - Valerón - Pandiani (Scaloni, 78.), Luque (Tristán, 71.)
gól: Cartasz (89.), illetve Pandiani (12.)

PSV Eindhoven (holland) - Monaco (francia) 1-2 (0-1)
Eindhoven, 30 000 néző
vezette: Bennett (angol)
PSV: Waterreus - Colin, Ooijer, Bouma, Li Jung Pjo - Rommedahl, Van Bommel, Van der Schaaf (Vennegoor of Hesselink, 46.), Robben (De Jong, 83.) - Kezsman, Pak Dzsi Szung
Monaco: Roma - Evra, Squillaci, Rodriguez, Givet - Bernardi, Giuly (Adebayor, 85.), Zikosz, Rothen (Prso, 89.) - Morientes, E. Cissé (Plasil, 73.)
gól: Bouma (65.), illetve Morientes (31.), Cissé (56.)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK