Vágólapra másolva!

"Fantasztikusan futballoztak az első félidőben. Hihetetlenül jól és gyorsan mozogtak elől" - mondta a világhírű skót sikertréner az E-csoportban lejátszott találkozót követően. "A Panathinaikosz kissé ideges volt az elején, s ezt kihasználtuk. Gyorsan jutottunk kétgólos előnyhöz, s azután már nyugodtan és magabiztosan játszhattunk."

A francia Mikael Silvestre (13.), a dél-afrikai Quinton Fortune (14.), a norvég Ole-Gunnar Solksjaer (33.), az angol Nicky Butt (40.) és a kameruni Eric Djemba-Djemba (83.) szerezte a Manchester United találatait, vagyis nemzetközi gólparádénak örülhettek a szurkolók. Ráadásul a norvég sztártól eltekintve olyan játékosok voltak eredményesek, akik ritkán segítik ily módon csapatukat, így még szembetűnőbb, hogy van Nistelrooy ezúttal nem járt túl a kapus eszén.

"Sokan azt hihetnék, hogy Ruud nem játszott, hiszen neve hiányzott az eredményjelzőről. Ennél azonban fontosabb, hogy rengeteget tett hozzá játékunkhoz, kiváló teljesítményt nyújtott, mint ahogyan Ryan Giggs is" - jegyezte meg Ferguson.

A csoport másik mérkőzésén a Glasgow Rangers 0-1-ről fordítva nyert 2-1-re a VfB Stuttgart ellen, amelyben a 81. perctől Szabics Imre is szerepelt.

"Fantasztikusan győzelmet arattunk a második félidőben mutatott remek játékunk révén, a szünetig sokat szenvedtünk. Ráadásul éppen akkor szereztük góljainkat, amikor az ellenfél is parádésan futballozott" - mondta Alex McLeish, a hazai csapat edzője.