Vágólapra másolva!

A milánóiak sikerének értékét növeli, hogy ezúttal nem a megszokottnak mondható nehézkes játékukkal rukkoltak elő, hanem sokak szerint a Hector Cúper vezetőedző fémjelezte korszak eddigi legjobb teljesítményét produkálták.

"A Highburyben egy csapat sem számíthat könnyű mérkőzésre, de ma egy csodálatosan futballozó Inter lépett itt pályára, a játékosok fantasztikusak voltak, egyszerűen minden tökéletesen alakult" - mondta a szerdai találkozó után az olasz együttes argentin trénere.

Az Inter bravúrja azért is különösen meglepő, mert klasszis csatára, Christian Vieri, illetve irányítója, az uruguayi Alvaro Recoba sem vállalta a szereplést kisebb sérülés miatt.

Arséne Wenger, a londoniak szakvezetője abban látja a vereség okát, hogy csupán gólhelyzetekig jutottak, de csatárainak azokat nem sikerült kihasználnia, sőt Thierry Henry még büntetőt is hibázott a 32. percben.

"A hétvégén ismét rangadó vár ránk. A Manchester United otthonába látogatunk és ott meg kell mutatnunk, hogy mennyire vagyunk jó csapat" - tekintett a jövőbe a francia mester.

A B betűjelű csoport másik találkozóján, az ukrán Dinamo Kijev és az orosz Lokomotiv Moszkva "keleti" rangadóján kétgólos hazai siker született, köszönhetően a brazil Diego Rincon hajrában szerzett találatainak.

Az Inter lemosta az Arsenalt/sport/focivilag/bl/20030917arsenalinter.html?pIdx=1