Vágólapra másolva!
A Serie A 4. fordulójában az Inzaghit nélkülöző AC Milan a Leccét fogadja, míg a bajnok Juventus a nyitótalálkozón Reggio Calabriában, a Regginánál vendégeskedik. Az Udinébe látogató Inter sérült csatárát, Vierit a realos Ronaldo mindenképpen meg akarja győzni, hogy kövesse a példáját és szerződjön ő is Milánóból Madridba.   

Az olasz labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójának nyitómérkőzését a Reggina és a Juventus játssza. A hazai együttes még nem nyert idén, igaz, nem is kapott ki, a három döntetlen után viszont a még veretlen Juventus már nagy falat lehet. A hazaiaknál Colomba mester mindenkire számíthat, a Juvéban Del Piero, Pessotto, Conte, valamint Tacchinardi nem áll Lippi rendelkezésére. Ott lehet viszont a kispadon a vakbélműtéten átesett Fabrizio Miccoli, aki az orvosok és a szakvezetés szerint akár egy félidőre is jó lehet - ha pályára lép. Tacchinardi helyére Tudor és Maresca pályázik.

várható összeállítások
Juventus: Buffon - Birindelli, Legrottaglie, Iuliano, Zambrotta - Davids, Maresca, Camoranesi - Nedved - Di Vaio, Trezeguet
Reggina: Belardi - Jiranek, Sottil, Franceschini, Falsini - Tedesco, Baiocco, Mozart - Nakamura, Di Michele - Bonazzoli.

Nehéz mérkőzés vár az Interre: a milánóiak ugyanis Udinébe látogatnak, s a hazai fekete-fehérek még a Gargo, Rossitto, Alberto, Manfredini kvartett hiányában is megszerezhetik első hazai pontjukat. A sérülések inkább a vendégek támadósorát sújtják, Coco, Vieri és Recoba sem teljesen egészséges, így Cruzon és Martinsen a sor, hogy gólt szerezzen.

Ha a játékával egyelőre nem is, Vieri egy meglepő nyilatkozatával azért felhívta magára a figyelmet: elmondása szerint korábbi interes csatártársa, a Real Madridban szereplő Ronaldo minden nap felhívja, és a lelkére beszél, hogy igazoljon ő is a Realhoz. Ronaldo a héten nem először képzeli magát játékosügynöknek, hétfőn, a 27. születésnapján ugyanis azt ígérte, szólni fog a madridi klubvezetésnek, hogy Rivaldót azonnal igazolják le.

Ami azt illeti, Ronaldo tudhatott valamit: bár a péntek reggeli olasz hírek szerint Rivaldo kivételesen kezdett volna a sérült Filippo Inzaghi helyén a Lecce ellen, a brazil világbajnok péntek délutánra szerződést bontott a klubbal, így végül honfitársa, Kaká kerülhet a kezdőcsapatba.

Ami a többi mérkőzést illeti: a listavezető Roma hazai pályán a bukdácsoló Anconát fogadja, s esélyes a győzelemre, csakúgy, mint a Chievo a Perugia vagy a Parma a Siena ellen. A Lazio a tökutolsó Empoli otthonában meccsel, az egypontos Modena a Bolognát fogadja, míg a nyeretlenek alsóházi derbijén Sampdoria-Brescia összecsapásra kerül sor.