Vágólapra másolva!

Az MTK-t a főtáblára jutásért 5-0-s összesítéssel búcsúztató skótok az első körben 1-0-s vezetés után szenvedtek vereséget a müncheni Olimpiai-stadionban, vagyis kedden javítaniuk kell, ha komolyan gondolják a továbbjutást. Martin O'Neill együttese régóta áhítozik a BL-sikerre, a keret elég erős is ehhez, de sokszor éppen egy kis szerencse hiányzik. Most esélyesként várja a skót csapat a már 3 pontos Olympique Lyon elleni összecsapást, de nem veheti könnyedén a francia bajnokot, amely a hétvégi bajnoki fordulóban a Lens elleni 4-0-s sikerrel hangolt.

A Celtic gólfelelőse, a svéd Henrik Larsson jó játékkal akarja feledtetni majd kellemetlen emlékeit, 1999. októberében éppen a lyoniak ellen szenvedett lábtörést.

Forrás: [origo]

Tekintse meg az [origo] új BL-oldalát. Az összes létező információ a legrangosabb európai kupasorozatról itt megtalálható.


Az Anderlecht játékosai valószínűleg nem akarnak kedveskedni a sztárnak, hiszen régóta nem jeleskedtek ebben a sorozatban, ráadásul az első fordulóban elszenvedett vereség miatt győzelmi kényszer is nyomja majd a vállukat.