Vágólapra másolva!
A két évvel ezelőtt visszavonult angol csatár, Stan Collymore a hírek szerint szívesen visszatérne a pályára. A Bayern München vezetősége állítólag máris Oliver Kahn utódját keresi, az első számú kiszemelt a Parma francia portása, Sébastien Frey.

Az AS Roma érdeklődik az argentin River Plate fiatal csatára, Fernando Cavenaghi iránt. Az Auxerre zimbabwei csatára, Benjamin Mwaruwari meghosszabbította szerződését a klubbal.

Az AZ Alkmaarnál a minap szerződést bontó holland kapus, Oscar Moens a Tottenhamnél szerepel próbajátékon.

Az angol másodosztályú Cardiff City walesi válogatott védőjét, Danny Gabbidont a Newcastle United és az Arsenal is figyeli. A Bologna támadója, Tomas Locatelli januárban távozhat a klubtól, a Parma szívesen látná őt soraiban.

A Blackburn Rovers szeretné leigazolni a kínai csatárt, Qu Bót, akit nemrégiben még a Tottenhammel hoztak kapcsolatba. A Manchester United tartaléksorba kényszerült francia kapusa, Fabien Barthez iránt a PSG mellett a Marseille is érdeklődik.

A Real Betis jobb oldali középpályása Joaquín hamarosan meghosszabbíthatja szerződését - legalábbis édesapja, aki egyben az ügynöke is, ezt állítja.