Vágólapra másolva!
A kilencedik fordulóban megszerezte első pontjait, s mindjárt 4-0-ra nyert a Zalaegerszeg a Haladás ellen az Arany Ászok Liga szombati játéknapján. A Videoton Újpesten győzött, a Pécs és a Sopron otthon tartotta a három pontot a Győr, illetve a Balaton ellenében. 

Arany Ászok Liga, kilencedik forduló:
Zalaegerszegi TE - Lombard FC Haladás 4-0 (3-0)
Zalaegerszeg, 7000 néző
vezette: Juhos
Zalaegerszeg: Varga - Kocsárdi, Molnár (Csóka, 70.), Balog - Babati, Ljubojevic, Vincze O., Józsi (Koplárovics, 76.), Szamosi - Sabo (Gyánó, 52.), Egressy
Haladás: Balogh T. - Farkas A., Lőrincz, Horváth R., Seper - Szabó Z. (Kaj, 76.), Jagodics (Farkas V., 35.), Dubecz, Tóth P. (Nagy S., 54.) - Somfalvi, Tüske
gól: Egressy (28., 42.), Ljubojevic (45.), Vincze O. (48.)
sárga lap: Kocsárdi (35.), Gyánó (53.)

28. perc: Józsi szöktette remek labdával a balösszekötő helyén Egressyt, aki a kifutó Balogh mellett 10 m-ről a hosszú sarokba gurított (1-0).

42. perc: Babati cselezgetett a 16-oson, majd kiugratta Egressyt, aki 12 m-ről a kimozduló Balogh fölött a kapu közepébe lőtt (2-0).

45. perc: Vincze 17 m-es lövése kipattant Baloghról, Ljubojevic érkezett és 5 m-ről az üres kapu közepébe gurított (3-0).

48. perc: Vincze vezette fel a labdát, majd 25 m-ről hatalmas erővel a bal felső sarokba bombázott (4-0).

A nyitó negyedórában a ZTE alakított ki helyzeteket, de ekkor még rosszul céloztak a hazaiak. Az első félidő hajrájában remekül futballozott a vendéglátó csapat, és Egressy nagyszerű megoldásait követően megérdemelten jutott biztos vezetéshez.

Szünet után tovább növelte előnyét a ZTE, a negyedik találatot követően azonban alaposan visszavett a tempóból, de a biztos vezetés így sem forgott veszélyben, a látottak alapján az egerszegiek győzelme ilyen különbséggel is megérdemelt. A sereghajtó ZTE első pontjait szerezte a bajnokságban.