Vágólapra másolva!
A Bolton Wanderers érdeklődik a görög Olimpiakosz csatára, Lamprosz Hutosz iránt, és próbajátékra hívta a Real Betis román védőjét, Iulian Filipescut. A Tottenham uruguayi középpályása, Gustavo Poyet kijelentette: elképzelhető, hogy a szezon végén visszavonul.

A jelenleg klub nélküli spanyol középpályást, Ivan de la Penát a Fulham is szeretné leigazolni. Az Arsenal megfigyelői a Parma fiatal védőjének, Paolo Cannavarónak a teljesítményét követik figyelemmel.

A Juventus francia csatára, David Trézéguet hamarosan új szerződést köthet a torinóiakkal, és ezzel megduplázhatja fizetését. Az Arsenal elefántcsontparti focistája, Kolo Touré iránt a Juventus és az Internazionale is érdeklődik, míg az ukrán Dinamo Kijev csatárát, Olekszandr Melascsenkót a Lazio és a Parma tartja figyelemmel.

A Stade Rennes közel áll ahhoz, hogy megszerezze a román csatárt, Viorel Moldovant, aki a nyáron távozott a Nantes-tól, és azóta nincs klubja. Az Athletic Bilbao támadója, Ismael Urzaíz 2005 nyaráig meghosszabbította szerződését. A skót Hibernian svéd kapusa, Daniel Andersson is új kontraktust írt alá.