Vágólapra másolva!
Sylvain Wiltord egy francia rádióinterjúban egyértelmű utalást tett arra, hogy a szezon végén elhagyja az Arsenal futballcsapatát.

A francia támadó szerződése csak jövő nyáron jár le, de Wiltord már most eldöntötte, hogy a portugáliai Európa-bajnokság után új csapat után néz, így nem is tervez további tárgyalásokat az Ágyúsok vezetőivel.

Wiltord három éve Bordeaux-ból, 12 millió fontért szerződött Londonba, és elmondása szerint jól érzi magát a Highburyben. Olyannyira, hogy jelezte is a klubvezetésnek: szeretné újabb három évre elkötelezni magát a csapathoz. Az elöljárók azonban csak kétéves szerződést kínálnak neki, s az üzlet így már nem érdekli Wiltordot.

"Ki fogom tölteni jelenlegi szerződésem időtartamát, de nem hinném, hogy újra aláírnék az Arsenalhoz" - mondta az RMC Info nevű francia rádióban. "Jövő nyáron viszont szabadon igazolható leszek, így várhatóan számos kedvező lehetőség kínálkozik majd számomra a folytatásra." A világ- és Európa-bajnok támadóért a Lazio máris bejelenkezett.