Társoldalunk:

Alpay nemkívánatos személy lett Angliában

Könnyen elképzelhető, hogy Igor Biscan, az angol Liverpool labdarúgócsapatának horvát játékosa többet nem lép pályára hazája válogatottjában.

Otto Baric szövetségi kapitány, majdnem két év szünet után, a bolgárok elleni szombati Európa-bajnoki selejtezőre hívta be újra a 25 éves futballistát, ám amikor Biscan megtudta, hogy nem szerepel sem a kezdők, sem a cserék között, visszautazott Angliába. "Amíg én vagyok a kapitány, addig biztosan nem játszik a válogatottban" - mondta Baric, majd ugyanehhez az állásponthoz csatlakozott a szövetség (CFA) elnöke, Vlatko Markovic is.

A történtek ellenére a Liverpool menedzsere, Gerard Houllier a klub honlapján védelmébe vette a játékost, akiről olyan pletykák láttak napvilágot, hogy távozásáról senkit sem értesített, valamint többször alkoholos állapotban látták. "Igor eljött hozzám, és elmondta, hogy semmi különös nem történt, hiszen csak azért jött el, mert nem került a keretbe."

Horvátország 1-0-ra legyőzte Bulgáriát, ezzel megszerezte a második helyet, s a pótselejtezőn Szlovéniával játszik majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK