Vágólapra másolva!
Lapinformációk szerint novembertől változások következhetnek be a Győri ETO FC irányításában. Az új klubigazgató Klement Tibor, a szakmai igazgató pedig Reszeli Soós István lehet. A vezetőedző Kiprich József marad.

Érdekes információkkal rukkolt elő a Kisalföld című napilap, amely úgy tudja, hamarosan komoly változások várhatóan Győri ETO FC irányításában. A klubigazgatói posztra az a Klement Tibor a legesélyesebb, akinek neve éveken keresztül a Matáv-Sopronnal forrott össze, s aki a Magyar Labdarúgó Liga általános igazgatóhelyetteseként is dolgozik. Ha ez a váltás bekövetkezik, akkor a jelenlegi technikai vezető, Szemán György távozhat posztjáról.

Miután Varga Zoltán lemondásával a szakmai igazgatói poszt is megüresedett, a zuhanyhíradó szerint Reszeli Soós István áll ismét a zöldek szolgálatába. A szakember 1997 és 1999 között vezetőedzőként irányította a Győrt, legutóbb Diósgyőrött töltötte be a szakmai igazgató feladatkörét.

A szakmai vezetésben más változás nem várható, továbbra is Kiprich József marad a vezetőedző, a munkáját pedig Vincze István segíti.