Vágólapra másolva!
Az Arany Ászok Liga tizedik fordulójának rangadóján a gyenge formában lévő Illés és Silva nélkül kezdő MTK - meglepően könnyedén - 2-0-ra legyőzte a Debrecent. Tamási Zoltán hetedik percben szerzett fejesgóljával Békéscsabán 1-0-ra nyert az Újpest, a Ferencváros Gera Zoltán találatával szintén egy góllal diadalmaskodott a győri zöld-fehér rangadón. Siófokon megszerezte második győzelmét a ZTE, a Videoton pedig otthon verte a Sopront, s már második a tabellán a Csank-csapat. A Pécs ponttal távozott Szombathelyről.

Arany Ászok Liga, 10. forduló:
Békéscsabai Előre FC - Újpest FC 0-1 (0-1)
Békéscsaba, 4000 néző
vezette: Bede
Békéscsaba: Simunic - Schindler, Vilotic, Udvari, Bujáki - Kovács N. (Miculescu, 57.), Bánföldi, Kovács B., Vincze Z. - Hoffmann (Javrujan, 50.), Tóth Gy.
Újpest: Vlaszák - Szélesi, Tamási, Juhár, Vanczák - Polonkai (Bükszegi, 59.), Erős, Farkas B., Rósa H. (Róth, 46.) - Kovács Z., Tokody (Szanyó, 85.).
gól: Tamási (7.)
sárga lap: Vlaszák (28.), Kovács Z. (45.)

7. perc: Bal oldali szöglet végén Tamási közelről a kapu bal oldalába fejelt (0-1).

20. perc: Jobb oldali szöglet végén Kovács B. fejjel Udvari elé csúsztatott, aki ugyancsak fejjel megcélozta a kapu bal sarkát, Farkas a gólvonalról kivágta a labdát.

28. perc: Tóth Gy. húzott az újpesti kapura, a kifutó Vlaszák a 16-oson belül ellökte, 11-es. Kovács B. a kapu jobb oldala felé lőtt, de az újpesti hálóőr vetődve hárított.

31. perc: Egy szabadrúgás végén Hoffmann közelről lőtt, Vlaszák ismét bravúrral mentett.

57. perc: Bujáki 35 méteres lövését a hátráló Vlaszák szögletre ütötte.

76. perc: Kovács Z. ugratta ki Róthot, aki 10 méterről lőhetett, ám Simunic szögletre tolta a labdát.

Két harcos felfogásban küzdő csapat közül a szerencsésebb együttes szerezte meg a vezetést az első félidőben. A második játékrészben is jó iramú volt a mérkőzés, bár kevesebbszer jutottak el a csapatok az ellenfél kapujáig. Az Újpest némi szerencsével szerezte meg a három pontot.