Társoldalunk:

Roberto Carlos nem beszél oroszul

Bár a Chelsea élénken érdeklődik iránta, a világ legjobb labdarúgói közé tartozó Roberto Carlos nem akarja elhagyni a Real Madridot. A brazil cáfolta, hogy az angol klub orosz tulajdonosával, Roman Abramoviccsal tárgyalt volna az átigazolásáról.

A Daily Express hétfőn azt közölte, hogy a londoni klub multimilliárdos orosz tulajdonosa, Roman Abramovics 50 millió fontot áldozna a sokoldalú, elvileg balhátvéd brazil labdavirtuózra.

"Madridban akarom folytatni pályafutásomat, meg szeretném hosszabbítani 2005-ben lejáró szerződésemet. De nem siettetem a tárgyalásokat, hiszen ebben a sorban most Raúl és Michel Salgado következik" - mondta a világbajnok sztár.

Az angol újság azt írta, hogy Roberto Carlos már tárgyalt Abramoviccsal, de ő ezt tagadta. "Nem beszélek oroszul" - jegyezte meg.

A 30 éves sztár nyolcadik szezonját tölti a Real Madridnál, s korábban már többször elmondta: pályafutása befejezése előtt a Premiershipben is szeretne játszani.

Amióta a Chelsea-ben Roman Abramovics többségi tulajdont szerzett, a fővárosi egyesület több mint 100 millió fontot költött játékosvásárlásra. Olyan sztárokat szerződtetett, mint Hernan Crespo, Juan Sebastian Verón, Adrian Mutu vagy Claude Makelele.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK