Vágólapra másolva!
A Manchester United állítólag érdeklődik az Anderlecht 17 éves védője, Michael Kompany iránt. A Chelsea angol válogatott középpályását, Frank Lampardot (akinek katalán menyasszonya van) a Barcelona figyeli.

Az angol másodosztályú Preston North Endben futballozó csatárt, Ricardo Fullert a Tottenham és a Fulham is szeretné megszerezni. Az Inter elnöke, Massimo Moratti a hírek szerint minden követ megmozgat azért, hogy megszerezze a Liverpool csatárát, Michael Owent - állítólag a készpénz mellett Álvaro Recobát is hajlandó lenne odaadni a Vörösöknek.

A nyáron visszavonult horvát csatárt, Alen Boksicot, aki legutóbb a Middlesbrough-ban szerepelt, a Wolverhampton szeretné visszacsábítani a pályára.

A Kaiserslautern elnöke, René C. Jäggi elismerte: szinte biztos, hogy a csapat csatára, Miroslav Klose a szezon végeztével elhagyja a klubot.

Az Everton érdeklődik a szenegáli védő, Allasane N'Dour iránt, aki jelenleg a West Bromwich Albionban futballozik kölcsönben, de a francia Saint-Etienne focistája.