Társoldalunk:

A BL-ben maradásért küzd az Arsenal

A D csoportban a Juventus egy esetleges győzelemmel akár már ki is harcolhatja a továbbjutást, hiszen a torinóiak eddig mindegyik meccsüket megnyerték. A Real Sociedad elleni idegenbeli találkozót mintha egy kicsit könnyedebbén is venné Marcello Lippi, mondván, akár egy vereség is belefér - a hírek szerint ugyanis a kezdő tizenegyből Lilian Thuram, Gianluca Zambrotta és David Trézéguet is kimarad, és a sérüléséből felépült Alessandro del Piero is csak a kispadon kap helyet. Persze a Juve még így is elég erős lehet ahhoz, hogy begyűjtse a három pontot, bár ehhez a Sociedadnak is lesz egy-két szava.

A baszkoknak a spanyol bajnokságban nem megy olyan jól, mint a legutóbbi szezonban, a BL-ben azonban eddig hozták a kötelező győzelmeket, és nagyon fogadkoznak, hogy elkapják a Zebrákat. A hazaiak várhatóan a legerősebb összeállításukban lépnek majd pályára, a kisebb megfázással bajlódó Darko Kovacevic, és Javier de Pedro is ott lesz a kezdők között.

Az Olimpiakosz-Galatasaray találkozón a tét a továbbjutási esély megőrzése lesz: két héttel ezelőtt Isztambulban a hazai csapat nyert 1-0-ra, és ha most a hellének nyernének, azzal a Juve és a Sociedad járna a legjobban.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK