Vágólapra másolva!
November 23-án rendezik meg a Budapest Sportaréna első labdarúgó-eseményét, az All Stars Európa-kupát, amelyre olyan egykori világsztárok érkeznek, mint a dán Brian Laudrup, a francia Jean-Pierre Papin vagy az osztrák Toni Polster - hangzott el a rendezvény budapesti sajtótájékoztatóján.

A tornán - melynek az MLSZ elnöke, Bozóky Imre a fővédnöke - Ausztria, Franciaország, Németország, Dánia és Portugália mellett a magyar csapat is pályára lép, az együttesben többek között helyet kapott Brockhauser István, Vincze István, Kiprich József, Fischer Pál és Kovács Kálmán.

A hazaiak szakvezetőpárosa, Nyilasi Tibor és Mészöly Kálmán szerint nem öregfiús játékra, hanem briliáns megoldásokra és presztízscsatákra számíthatnak a kilátogató érdeklődők, akik csütörtöktől már megvásárolhatják a 2500 és 5800 forint közötti áron a belépőket. A jegybevétel egy részét jótékony célra fordítják, ugyanis minden eladott darab után 100 forint két elhunyt kiváló labdarúgó, Zsiborás Gábor és Fodor Imre gyerekeihez kerül.

A viadal előtti napon két hármas csoportra osztják a résztvevőket, akik körmérkőzést játszanak egymással. Utána két elődöntő, s végül a helyosztók következnek. Ezzel azonban nem ér véget a program, ugyanis sor kerül egy gálára, amelyen a hat együttesből összeállított Európa-válogatott az Arany Ászok-ligában szereplő csapatok legjobbjaival méri össze a tudását. Az eseményt a Magyar Televízió is közvetíti majd, s másnap egy 50 perces összefoglalót is műsorra tűz.