Társoldalunk:

A Sociedad lőtte a gólokat, a Depor nyert

David Beckham és családja végre állandó otthonra talált Madridban, s ez helyrebillentette a Real 28 éves angol középpályásának lelki békéjét - olvasható a kilencszeres Európa-kupagyőztes honlapján publikált interjúban. A pazar villa 6,7 millió euróba került, és berendezése korántsem hétköznapi.

A Bild információja szerint a - magyar pénzben kifejezve 1,75 milliárd forintot érő - villát 11 hetes keresgélés után választották ki Beckhamék. (A játékos addig egy madridi luxusszállodában, a Santa Mauróban lakott.)

A palota a spanyol főváros központjától 20 kilométerre lévő Las Encinas luxusnegyedben, az ottani Rózsadombon épült, hét hálószobával, négy fürdőszobával, nyitott uszodával és teniszpályával.

A legizgalmasabb a nagy fürdőszoba berendezése: egy rózsaszínű, szív alakú hatalmas fürdőkád Davidnek és Victoriának, melyhez egy ugyancsak rózsaszínű WC csatlakozik, de nem ám akármilyen: két, egymáshoz illeszkedő kagylóval, hogy akkor se kelljen eltávolodniuk egymástól Beckhaméknek, amikor a dolgukat végzik.

A 6,7 millió eurós vételárban benne foglaltatik a vadászati jog a közeli erdőben. Beckhamék egyik szomszédja egyébként maga a király, I. János Károly.

Ch. Gáll András

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK