Vágólapra másolva!
Székesfehérvári sikerével a Ferencváros megőrizte a hét közben megszerzett vezető helyét az Arany Ászok Ligában. Az éllovas zöld-fehérek mögött a Zalaegerszeget verő MTK áll a második helyen, míg a Győr ellen győztes Balaton visszakapaszkodott a dobogóra.

Arany Ászok Liga, 13. forduló:
Békéscsabai EFC - Pécsi MFC 1-0 (1-0)
Békéscsaba, 1400 néző
vezette: Szabó Zs.
Békéscsaba: Simunic - Schindler, Grujic, Valentényi, Bujáki (Vilotic 75.) - Kovács N., Simon, Kovács B., Vincze Z. - Javrujan, Hoffmann (Miculescu 56.)
Pécs: Németh - Szabados, Dienes, Bajusz, Szekeres (Márton 67.) - Sipos (Jokisic a szünetben), Pavicevic, Horváth S. (Horváth Gy. a szünetben), Gaál - Pest K., Erős G.
gól: Kovács B. (37. - 11-esből)
kiállítva: Simon (77.)
sárga lap: Simon (20., 77.), illetve Gaál (23.), Németh (37.), Jokisic (66.)

15. perc: egy szögletet követően Valentényi fejelt kapura, a pécsiek kapusa hárított.

21. perc: Sipos távoli szabadrúgását Simunic vetődve védte.

37. perc: Javrujan tört kapura, Bajuszt kicselezve már a 16-oson belül járt, a kifutó Németh kapus csak a lábát tudta elhúzni, a játékvezető 11-est ítélt. A büntetőt Kovács B. a kapu közepébe lőtte (1-0).

58. perc: Kovács N. 18 m-ről megcélozta a bal alsó sarkot, de Németh vetődve hárított.

68. perc: Javrujan labdájával Miculescu közelről megcélozta a kaput, de Némethet találta telibe.

77. perc: Simon a csabai térfél közepén rátartott Jokisic lábára, amiért sárga lapot kapott, s mivel ez már a második figyelmeztetése volt, a bíró kiállította.

Az első játékrész nagyon alacsony színvonalú futballt hozott, a kapuk alig kerültek veszélybe. A második félidőben valamivel lendületesebb volt mindkét csapat, a pécsiek a vesztett helyzet miatt kénytelenek voltak kitámadni, de továbbra is eredménytelennek bizonyultak.