Vágólapra másolva!
Az egyelőre még az FC Liverpoolt erősítő Michael Owen lehet a Real Madrid labdarúgócsapatának következő világsztárja, vagy ahogy az elitklub vezetői előszeretettel mondják, "galacticója". Ezt egy olyan személy állítja, aki roppant közel áll a spanyol klubhoz.

Florentino Perez elnök 2000 óta tartó "uralkodása" alatt sorrendben Luis Figo, Zinedine Zidane, Ronaldo és David Beckham került a királyi csapathoz, őket nevezik galacticónak Madridban.

"Már csak az a kérdés, hogy az Európa-bajnokság előtt, vagy után tesznek kísérletet Owen szerződtetésére. Nem csak a csatár ára a kérdés, hanem a szurkolók hozzáállása is. Ugyanis, ha az angolok esetleg rosszul szerepelnek az Európa-bajnokságon, akkor elégedetlenkednének leigazolása miatt" - mondta az inkognitóban nyilatkozó bennfentes. "Az biztos, hogy egyelőre tagadni fogják a madridiak az érdeklődést. De emlékezzenek, Florentino Perez elnök David Beckhamről is azt állította, hogy soha nem kerül szóba a megszerzése".

A jól értesült személy szavai kísértetiesen "idomulnak" Owen ezen a héten tett nyilatkozatához. Az angol válogatott sztárja szerdán azt közölte, ha csapata a mostani szezonban sem harcolja ki a Bajnokok Ligája szereplést, akkor távozik. Szerződése 18 hónap múlva jár le az Anfield Roadon.