Vágólapra másolva!
A Ferencváros együttese 2-0-ra győzött a Békéscsaba ellen a labdarúgó Arany Ászok Liga 14. fordulójában, így megőrizte vezető helyét a bajnoki táblázaton. A Balaton FC 4-0-ra nyert Szombathelyen a Haladás vendégeként, így a szezon meglepetéscsapata már második a bajnokságban.

Arany Ászok Liga, 14. forduló:
Matáv-Sopron - Debreceni VSC-MegaForce 1-3 (0-2)
Sopron, 3500 néző
vezette: Kassai
Matáv-Sopron: Milinte - Bagoly, Lambulic, Pető - Grósz, Cseke (Pintér 35.), Lazic, Balaskó (Bausz 67.), Hanák (Fehér 60.) - Tóth M., Sira
Debreceni VSC-MegaForce: Tomic - Nikolov, Éger, Flavio Pim, Szatmári - Dombi (Andorka 79.), Habi, Vincze, Selymes (Halmosi 62.) - Sándor T., Bajzát (Kiss a szünetben)
gólszerzők: Bausz (74.), illetve Dombi (30.), Sándor (39.), Halmosi (66.)
sárga lap: Lazic (51.), Pető (61.), illetve Habi (22.), Bajzát (45.), Halmosi (66.)

30. perc: Dombi húzott középre a jobb oldalról, a 16-os vonaláról próbálta középre lőni a labdát, amely a kivetődő Milinte kezei és lábai között a bal alsó sarokba csorgott (0-1).

39. perc: Sándor a 16-os jobb oldali sarkáról ballal lőtte a soproni kapu előterébe a labdát, amely egy pattanás után, anélkül, hogy bárki hozzáért volna, a jobb sarokban kötött ki (0-2).

66. perc: Dombi a saját térfelének közepéről indult, a soproni 16-osnál az akciót a bal oldalon kísérő Halmosihoz passzolt, aki 12 m-ről, félmagasan lőtt a hosszúsarokba (0-3).

74. perc: Pintér bal oldali szögletét Bagoly 6 m-ről fejelte kapura, a labda a kaputól 3 m-re álló Bausz fejéről a kapu közepébe vágódott (1-3).

Az első félidő első felében a Sopron játszott enyhe mezőnyfölényben, azután az utolsó negyedórában két potyaízű góllal biztos előnyre tett szert a Debrecen.

Szünet után saját térfelére húzódott vissza és kontrákra rendezkedett be a vendégegyüttes, s egy gyors kontrával növelte előnyét. Nem sokkal ezután egy pontrúgást követően szépített a Matáv, a hajrában ugyan kapujához szögezte ellenfelét, de újabb gólt már nem tudott elérni.