Vágólapra másolva!
A magyar 21 éven aluli labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott Észtországgal barátságos mérkőzésen, Csepelen.

U21-es válogatottak barátságos mérkőzése:
Magyarország - Észtország 0-0
Csepel, 300 néző
vezette: Radek Matejek (cseh)
Magyarország:
1. félidő: Balogh - Szélesi, Pusztai, Vanczák, Makra - Czvitkovics, Tóth B., Buzsáky, Leandro - Torghelle, Koplárovics.
2. félidő: Fülöp - Geri, Nagy G., Pandur, Gaál - Varga Z., Horváth L., Czeglédi, Bardó - Rajczi, Fehér Z.
Észtország: Kotenko - Pärna, Post, Rähn, Kosomets - Dmitrijev, Sahharov (Purve, 60.), Lember, Jääger (Kink, 62.) - Zahovalko, Kruglov.
sárga lap: Nagy G. (67.), Fehér Z. (83.)

Az első félidőben a korosztályból "kiöregedő" magyar csapat végig fölényben játszott, s több lehetőséget alakított ki, de ezek rendre kimaradtak, mivel a döntő pillanatokban rossz megoldásokat választottak Róth Antal szövetségi edző játékosai. A félidő legérdekesebb pillanatára a 43. percig kellett várni, amikor az egyik észt játékos egy látványos szaltóval vett lendületet a bedobáshoz.

A szünet után az addig is alacsony színvonalú találkozó szinte unalomba fulladt, s erre még az sem lehet mentség, hogy a hazaiak edzője tizenegy futballistát cserélt. A magyarok alig jutottak el az észtek kapujáig, s ha ez mégis sikerült, akkor az akciót egy-két kivételtől eltekintve csapnivaló megoldás zárta.

Így nem sikerült a Róth-csapat búcsúja, s talán kijelenthető: jobb is, hogy csak nagyon kevesen látták a 90 perces küszködést, az elképzelés nélküli játékot.

U21: a szép búcsúban reménykednek/sport/magyarfoci/20031117magyareszt.html?pIdx=2