Vágólapra másolva!
Folytatja szenzációs szereplését a Balaton FC az Arany Ászok Ligában: a siófokiak ezúttal az egyetlen még versenyben lévő magyar kupacsapat, a Debrecen otthonából hozták el a három pontot, így átvették a vezetést a tabellán. A Haladás is vendégként nyert a két tizenegyest hibázó Videoton ellen, míg a Pécs Újpesten játszott értékes döntetlent. Az MTK-Ferencváros örökrangadón 1-1-re végeztek a felek.

Arany Ászok Liga, 15. forduló:
Békéscsabai Előre FC - Győri ETO FC 2-0 (1-0)
Békéscsaba, 1500 néző
vezette: Sápi
Békéscsaba: Fekete R. - Schindler, Vilotic, Valentényi, Bujáki (Szeverényi 85.) - Kovács N., Bánföldi (Brlázs 52.), Kovács B., Vincze Z. - Javrujan (Hoffmann 68.), Miculescu
Győr: Sebők - Böjte, Stark, Geri - Peric (Herczeg 46.), Nyilas (Kalina 46.), Kartelo, Miriuta (Oross 63.), Nagy T. - Németh N., Bajevski
gól: Javrujan (8.), Miculescu (46.)
sárga lap: Schindler (17.), Miculescu (22.), illetve Geri (23.), Kartelo (43.)

5. perc: Fekete rosszul futott ki a kapujából, röviden öklözött bele a labdába, így Bajevski került helyzetbe, de ollózó mozdulattal a kapu fölé emelt.

8. perc: Javrujan lefordult Nyilasról és 6 m-ről a jobb alsó sarokba lőtt (1-0).

28. perc: Kovács N. 16 m-es lövését Sebők a léc alól lehúzta.

46. perc: Javrujan jobbról beemelt a győri kapu előterébe, Miculescu pedig közelről a kapu jobb oldalába fejelte a labdát (2-0).

53. perc: Kovács N. a jobbösszekötő helyéről futtában, 14 m-ről megcélozta a kaput, de Sebők remekül védett.

60. perc: Herczeg 7 m-ről a bal kapufa mellé lőtt.

A békéscsabaiak egy szemfüles góllal gyorsan vezetést szereztek, s előnyüket a szünetig megtartották. A második játékrészben mindkét csapat sokat futott, a hazai csapatnak több helyzete volt, így megérdemelten győzött.