Társoldalunk:

A Celladam-csoport a Fradi új tulajdonosa

Kovács Ádám, aki a Celladam Vállalkozói Csoport révén és magánemberként is az FTC Rt. új támogatója - majd tulajdonosa - lesz, a távirati irodának elmondta, hogy elsősorban a klub küzdőképessége miatt döntött a támogatás mellett, és kudarcként élné meg, ha a vállalkozás nem lenne legalább nullszaldós.

"Abban az időben döntöttem el, hogy támogatni fogom az FTC-t, amikor a labdarúgócsapattól a szurkolói rendbontás miatt levontak hat pontot" - nyilatkozta a 65 éves feltaláló, aki rák elleni készítményekkel szerzett hírnevet magának. "Lenyűgözött az a küzdőképesség, amellyel az egyesület harcolt az igazáért. Nem drukkolok egyik csapatnak sem, de ez a szemlélet találkozott azzal, amelyet az én cégem is képvisel, miszerint ha valaki elkezd valamit, akkor azt végigviszi az utolsó pillanatig."

Kovács Ádám hozzátette, ha nincs ez az ügy, akkor biztosan nem száll be a labdarúgásba. "Képletesen szólva tőlünk is sokszor vontak le hat pontot, megtanultuk, hogy néha még azért is küzdeni kell, hogy a padlóra kerüljünk. Ami pedig az aktualitást adja: 50 éve játszották Londonban a 6-3-as magyar győzelemmel végződött mérkőzést, s én emlékszem arra, mit jelentett akkor az embereknek a futball. Most is szép, tiszta labdarúgást akarunk és azt, hogy a Ferencváros felzárkózzon a nemzetközi mezőnyhöz."

A Celladam Vállalkozói Csoport vezetője szerint nagy kudarc lenne, ha a vállalkozás nem lenne legalább nullszaldós.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK