Vágólapra másolva!
Kevin Keegan, a Manchester City labdarúgócsapatának vezetőedzője csak 80 millió fontért engedné el Nicolas Anelkát, akit a városi rivális United kíván szerződtetni, de "csak" 20 millióért. Keegan úgy véli, hogy az ősi ellenfél a december 13-án sorra kerülő derbi előtt zavart kíván kelteni.

"Szó sem lehet arról, hogy negyedáron adjuk el Nicolast. Szerintem a következő napokban még számtalan ilyen történetet írnak majd a lapok, én is mondhatnám azt, hogy szerződtetjük Paul Scholest. Az is igaz, hogy ezt nehezen hinné el a közvélemény" - nyilatkozott a tréner.

Kevin Keegan nyilatkozata némileg meglepő, mert az elmúlt hetekben nem volt felhőtlen a viszonya Anelkával, aki ráadásul lapértesülések szerint nagyon szívesen igazolna az Old Traffordra. Állítólag a Manchester United három héttel ezelőtt felvette a kapcsolatot a sztárral, aki szükség esetén maga kéri majd szerződésének felbontását a City vezetőitől.

Alex Ferguson, az MU skót sikeredzője már a januári átigazolási időszakban meg akarja szerezni a francia támadót, erre biztosítottnak tűnik a pénzügyi háttér. A vezetők ugyanis a rendelkezésére bocsátják a Vodafone-nal hétfőn kötött, négy évre szóló új szerződésért járó 36 millió font egy részét.