Vágólapra másolva!
A legújabb híresztelések szerint a Manchester United a Leeds ausztrál csatárát, Mark Vidukát akarja leigazolni. Az Arsenalt ismét kapcsolatba hozták az FC Sevilla spanyol válogatott támadójával, José Reyesszel.

Az Ágyúsok francia védője, Pascal Cygan állítólag szeretne hazatérni, mert kevés játéklehetőséget kap a londoniaknál. A Panathinaikosz görög védőjét, Georgosz Szeitaridiszt a Newcastle United szemelte ki.

A Manchester City a Leeds United kapusa, Paul Robinson iránt érdeklődik. A másodosztályú Tenerife a Barcelona két fiatal focistáját, André Iniestát és Sergio Garcíát szeretné leigazolni januárban.

A Borussia Mönchengladbach a másodosztályú Wacker Burghausen középpályását, Thomas Brochot figyeli. Az 1. FC Köln szeretné kölcsönvenni a Bayer Leverkusen védőjét, Ingo Hertzschet. A Stade Rennes brazil csatárát, Severino Lucast a japán FC Tokyo szemelte ki.

Az AS Monaco hamarosan leigazolhatja a kenyai George Owinót, akit a klub egykori játékosa, Japhet N'Doram ajánlott be a franciáknak. A Schalke 04 fiatal csatára, Mike Hanke 2007-ig meghosszabbította szerződését.

Az Espanyol legújabb kiszemeltje a Stade Rennes csatára, Fédéric Piquionne. A Maccabi Tel-Aviv középpályását, Baruch Dagót a Mallorca igazolhatja le.