Vágólapra másolva!
Itt a hétvége, jönnek a focirangadók. Németországban a Werder Bremen a Bayern Münchennel csap össze, Olaszországban a Lazio a Juventust fogadja, de a legnagyobb csatát a hagyomány szerint a Real Madrid barcelonai vendégjátéka ígéri. Angliában a Manchester United az Aston Villával meccsel, de a MU szurkolói jelenleg  feltehetően jobban izgulnak Sir Alex Ferguson szívproblémái miatt. 

A Bundesliga élén a papírforma nem ígér változást. Szabics Imre csapata, az éllovas VfB Stuttgart ugyanis a 12. helyen álló Hamburgot fogadja, s még úgy is esélyes, hogy kedden a kupa nyolcaddöntőjében meglepően sima, 4-2-es vereséget szenvedett a Borussia Mönchengladbach vendégeként. A magyar válogatott csatára rúgta csapata második gólját - azzal lett 2-2 -, vagyis formájával nincs gond. A HSV a Bayern Münchentől szerdán 3-0-s vereséget szenvedett.

A 2. helyen álló Werder Bremen és Lisztes Krisztián ellenfele a bajor elitcsapat lesz, vagyis roppant nagy és kemény csata várható. A magyar középpályás együttese a Hertha BSC elleni 6-1-es kupagyőzelemmel hangolt, ez jó előjel, igaz, a Bayern sem okozott csalódást híveinek.

A berlinieknél csütörtökön leváltották Huub Stevens vezetőedzőt, az átmeneti utód, Andy Thom bemutatkozása nem ígér fényes sikert. A Hertha BSC (Király Gábor és Dárdai Pál) együttese ugyanis a Borussia Dortmundhoz látogat, s nem számíthat könnyű délutánra, mert a hazaiaknak is égető szükségük van a pontokra.