Vágólapra másolva!
Az Aston Villa a másodosztályú Nottingham Forest középpályását, Michael Dawsont szemelte ki. A Blackburn csatárát, Andy Cole-t a Middlesbrough akarja megszerezni. A Manchester City felvette a kapcsolatot a norvég SFK Lynnel a gárda ománi kapusa, Ali al-Habsi leigazolása érdekében.

A Real Madrid az FC Porto játékosával, Ricardo Carvalhóval szeretné megerősíteni a védelmét. A Perugia szeretné megkapni az Internazionalétól a francia Stéphane Dalmat-t, aki jelenleg a Tottenhamben szerepel kölcsönben.

A Barcelona állítólag a Juventus francia támadójára, David Trezeguet-re hajt. Az Espanyol hivatalosan is megtette ajánlatát Rivaldónak. A Crvena zvezda vezetősége cáfolta, hogy a Parma megegyezett volna velük a válogatott védőről, Nemanja Vidicről.

A VfB Stuttgart a hírek szerint bejelentkezett a Liverpoolnál a svájci középhátvédért, Stéphane Henchoz-ért. A Borussia Mönchengladbach a Wolfsburg középpályását, Hans Sarpeit szemelte ki.

A Hamburg több focistát is meghívott próbajátékra: a hamburgiak tesztelik a cseh Tomás Doseket, Pavel Malchareket és a francia Eric Hasslit. A Mallorca a Partizan Beograd csatárát, Ivica Ilievet szemelte ki. A Murcia megegyezett az Osasunától elküldött argentin középpályással, Leonel Gancedóval.