Vágólapra másolva!
Könnyen elképzelhető, hogy januártól Pintér Attila, a Sopron jelenlegi vezetőedzője váltja Garami József szakmai igazgatót a ferencvárosi futballcsapat kispadján.

Furulyás János, az FTC és az FTC Rt. elnöke nem tagadta, hogy csütörtökön tárgyalt Pintér Attilával a futballcsapat irányításáról. Ha létrejön a megállapodás, akkor a januári alapozást már Pintérrel kezdik meg a zöldek, ez esetben Garami Józsefet, akinek a szerződése csak jövő nyáron jár le, ki kell fizetnie a klubnak.

Pályaedzőként a hajdani ifjúsági Európa-bajnok és ferencvárosi csapattárs, Keller József segítheti az új trénert. A jelenleg Kispesten játszó Keller a nyáron visszautasította a junorcsapat irányítását, mivel nem akart egykori edzője, illetve játékostársa, Ebedli Zoltán és Vépi Péter helyére kerülni.

Az már korábban eldőlt, hogy a FTC Rt.-ben a vezérigazgatói poszt megszűnik, azaz Szeiler József távozik az Üllői útról. Az újonnan létrehozott ügyvezetői poszt betöltésére több egykori labdarúgó neve is felmerült, közülük valószínűleg Tepszics Ignác lesz a befutó.

Bánki József