Társoldalunk:

Raúlék bosszút állhatnak az 1-5-ért

A 17. fordulóval folytatódik hétvégén a spanyol, valamint angol labdarúgó-bajnokság, Olaszországban pedig a 14. játéknapra kerül sor. A találkozók közül kiemelkedik a Real Madrid mallorcai vendégjátéka és a Lazio-Inter ütközet. A talján rangadó előbbi csapatából épp utóbbiba tart a szerb-montenegrói Stankovic.

A hétvégén a 17. fordulóval folytatódik a spanyol labdarúgó-bajnokság. A legnagyobb érdeklődésre számot tartó mérkőzést Mallorcán játsszák, ahol a listavezető Real Madrid szerepel.

Az elmúlt szezonban a két csapat mindkét találkozóján hat gól született, hiszen míg az első mérkőzésen a fővárosi alakulat idegenben söpörte le 5-1-re ellenfelét, addig a Santiago Bernabeu stadionban Samuel Eto'o vezérletével a szigetlakók nyertek hasonló arányban.
   
Különös figyelmet érdemel az FC Barcelona és a Celta Vigo összecsapása. Ronaldinho remeklésével a katalánok a múlt héten, hat piros lapot hozó "véres mérkőzésen" legyőzték az Espanyolt, valamint a Király Kupában is könnyed győzelmet arattak, így Frank Rijkaard csapata kezd kilábalni a hullámvölgyből.
   
Továbbra is említést érdemel az Osasuna, amely még mindig erőn felül teljesít, és ezúttal a Real Zaragoza ellen próbálja tartani a lépést a nagyokkal.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK