Társoldalunk:

Sevcsenko megállította a Romát

Már a januári átigazolási időszakban új csapathoz kerülhet Christian Vieri, az Internazionale világklasszis labdarúgója, amennyiben jelenlegi klubja meg tudja szerezni Adrianót a Parmától.

Erre nagy az esély, mert a brazil mostani együttese rendkívül nehéz anyagi helyzetbe került, mivel a klubtulajdonos Stefano Tanzi cége, amely egyben az egyesület főszponzora, a Parmalat Finanziaria óriási, több milliárd eurós adósságot halmozott fel az elmúlt években, így most nem jut pénz a futballra sem. Emiatt a japán Nakata Hidetosi már távozott is a Bolognához.

"Kapcsolatban állunk a Manchester Uniteddel, de más klubok is érdeklődnek Vieri iránt" - mondta Massimo Moratti, az Internazionale elnöke. A 30 éves csatárzseni régóta "háborúban áll" a milánóiak szurkolótáborával, illetve egyes vezetőivel, így valószínű, hogy hamarosan mindenképpen távozik.

A Nigériai Labdarúgó Szövetség (NFA) megrovásban részesítette Obafemi Martinst, az Internazionale klasszisát, mivel szinte az utolsó pillanatban lemondta a részvételt a január 24-én kezdődő tunéziai Afrikai Nemzetek Kupáján. A 19 éves csatár ezzel vélhetően még nem úszta meg az esetet, legalábbis erre utal Ibrahim Galadimának, az NFA elnökének a kijelentése: "Szeretném tudatosítani, hogy senkivel sem kivételezünk!"

A góljai után látványos kézenátfordulásokat produkáló, szélvészgyors Martins azért akar távol maradni a kontinenstornától, mert úgy véli, egy esetleges sérülésnek nagyon kellemetlen következményei lennének a klubbeli pályafutására.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK