Vágólapra másolva!
A norvég Martin Andresen ezen a héten a Blackburn Roversszel edz abban a reményben, hogy szerződést ajánlanak neki. A Paris Saint-Germain megszerezte a Strasbourg szerb támadóját, Daniel Ljuboját.

A Bastia szerb védője, Nisa Szaveljic hamarosan a Guingamp-ba igazolhat. A Barcelona állítólag közel áll ahhoz, hogy a következő idénre megszerezze a Celtic svéd csatárát, Henrik Larssont. A Valencia érdeklődik a skót másodosztályú Raith Roversben futballozó John Sutton iránt, aki a Celtic csatárának, Chris Suttonnak az öccse.

A Bayern München egy évvel meghosszabbította Mehmet Scholl és Thomas Linke szerződését, így mindkét focista 2005-ig maradhat a bajoroknál. A VfB Stuttgart két focistát szemelt ki a következő idényre: a Bolton nigériai játékmesterét, Jay-Jay Okochát, illetve az Auxerre francia csatárát, Oliver Kapót.

A VfL Wolfsburg minden bizonnyal még a télen megszerzi a River Plate védekező középpályását, Guillermo Pereyrát. A Mallorca a Partizan Beograd csatárát, AndrijaDelibasicsot szemelte ki.

A pletykák szerint a Juventus a nyáron bejelentkezik a Real Madridnál Luis Figóért. A Liverpool francia középpályását, Bruno Cheyrou-t a Celta Vigo szeretné leigazolni. Az AS Monaco horvát csatárával, Dado Prsóval ezúttal a Bayer Leverkusent hozták kapcsolatba.

A Wolverhampton a másodosztályú Millwall kapusát, Tony Warmert nézte ki. A Hertha BSC a Leverkusen lengyel focistáját, Radoslav Kaluznyt akarja megszerezni. A jelenleg Katarban futballozó szlovén játékost, Fabijan Cipotot több francia klub, így a Guingamp, a Lens, a Strasbourg és a Toulouse is kiszemelte.