Vágólapra másolva!
Az RC Deportivo brazil középpályása, Mauro Silva egy évvel meghosszabbította szerződését. A Portsmouth közös megegyezéssel felbontotta horvát jobbhátvédje, Boris Zivkovic szerződését. A Charlton Athletic visszautasította a Chelsea ajánlatát középpályásáért, Scott Parkerért.

A Girondins Bordeaux csatára, Nicolas Sahnoun próbajátékon szerepel a skót Hibernians együttesénél. Az angol másodosztályú Sheffield United védőjét, Phil Jagielkát az Aston Villa és a Charlton Athletic is kiszemelte.

A Celta Vigo érdeklődik a Tottenham portugál csatára, Hélder Postiga iránt. Az Ancona leigazolt angol másodosztályban szereplő Derby County argentin védőjét, Luciano Zavagnót. Az AC Ajaccio megszerezte az egykoron a Bordaux-ban szerepelt LassinaDiabatét, aki legutóbb a Közel-Keleten szerepelt.

A Sao Paulo FC világbajnok középpályását, Ricardinhót a Panathinaikosz hívja. A Borussia Mönchengladbachnál kevés lehetőséget kapó belga csatár, Peter van Houdt a másodosztályú MSV Duisburgnál szerepe próbajátékon.

Az Olympique Lyon belga védője, Eric Deflandre a szezon végeztével távozik a klubtól. A Manchester City veterán portása, David Seaman bejelentette visszavonulását, a klub pedig az angol válogatott első számú portását, David Jamest igazolta le a helyére a West Ham Unitedből.

A Fulham elfogadta a Manchester United 9,8 millió fontos ajánlatát Louis Saháért, így a francia csatár a Vörös Ördögökhöz igazolhat.