Vágólapra másolva!
Az Udinese dán szélsője, Martin Jörgensen 2007-ig meghosszabbította szerződését. A VfB Stuttgart rögtön két focistával is erősített: a svábok megszerezték az FC Basel fiatal csatárát, Marco Strellert, illetve a Portsmouthtól a minap elküldött horvát védőt, Boris Zivkovicot.

A Perugia leigazolta a veterán olasz támadót, Fabrizio Ravanellit. A Portsmouth az Arsenal csatárát, Francis Jefferst szemelte ki, aki jelenleg az Evertonnál van kölcsönben. A Middlesbrough állítólag a Liverpool csatárát, Emile Heskey-t csábítja, akit egyes pletykák szerint a Milan is szeretne kölcsönvenni.

A Chelsea legújabb kiszemeltje a Paris Saint-Germain argentin védője, Gabriel Heinze. A Wolfsburg 2005-ig meghosszabbította csapatkapitánya, Stefan Schnoor szerződését.

A Birmingham a Blackburn Rovers védőjét, Martin Taylort akarja megvenni. Az RC Deportivo középpályása, José Emilio Amavisca távozni szeretne a galíciaiaktól. A Leicester City a skót Kilmarnockkal tárgyal a védő Peter Canero szerződtetéséről.

A holland Vitesse leigazolta a brazil származású, ám a német válogatottban is megfordult Paulo Rinket a ciprusi Olympiakosz Nicosiától.

A Brescia osztrák középpályását, Markus Schoppot a West Ham United szemelte ki. A PSG focistája, Alioune Touré a Toulouse FC-vel áll kapcsolatban, a nigériai Bartholomew Ogbechét pedig a Strasbourg csábítja.

A nigériai válogatott középpályás, Justine Christopher az FC Metznél szerepel próbajátékon. A Lazio felbontotta portugál középpályása, Sérgio Conceicao szerződését.