Társoldalunk:

Otthon a Roma, idegenben a Real

Ismét érdekesnek ígérkező összecsapásokkal folytatódnak az európai topligák. A Serie A éllovasa, a Roma hazai pályán fogadja a várakozáson felüli teljesítményt nyújtó Sampdoriát, míg a Primera División vezető helyét az elmúlt héten elveszítő Real Madrid a Betishez látogat.

A tabella első négy helyezettje előnyös helyzetben várja a hét végi fordulót, az ötödik helyezett Lazio és a hatodik Parma viszont nem lehet ennyire nyugodt. A római együttes Modenába látogat, ahol idén a Bologna, a Lecce és a Perugia már elvérzett. Persze a Lazio más kategóriát képvisel. Roberto Mancininek főleg csatárgondjai vannak, hiszen Delgado mellett Simone Inzaghi sem áll rendelkezésére, Negro és Colonnese szintén sérült, Mihajlovic eltiltását tölti. Szerencsére Corradi és Muzzi letöltötte büntetését, így visszatérhetnek a kezdő tizenegybe.

Udinében a csődhelyzet ellenére remekül küzdő Parma lép pályára. Mivel a hazaiak otthoni, a vendégek idegenbeli mérlege annyiban megegyezik, hogy mindkét gárda három vereséget szedett össze, kiegyenlített csata várható. A hazaiak öt sérülttel rendelkeznek, így Iaquinta, Pinzi, Nomvete, Pizarro és Castroman nem játszhat, a vendégeknél a Blasi, Bonera, Cardone trió marad ki.

Az éllovas AS Roma a Sampdoriát fogadja, a szinte tökéletes hazai mérleg hazai sikert sugall. Még akkor is, ha az eltiltott Samuel és a sérült Sartor mellett kérdéses a húzódással bajlódó Cassano szereplése is. A genovaiaknál Valtolina, Sakic, Job és Bazzani nem játszhat, Bettarini pedig a Juve ellen begyűjtötte a kényszerpihenőre szolgáló sárga lapját.

Győzni megy a Milan Bresciába, a vendégeknél Jadid és Maniero sérült, Colucci pedig helyet cserél Di Biagióval: előbbi letöltötte büntetését, utóbbi most kényszerül a lelátóra. Melléje a Milanból Kaladze és Filippo Inzaghi ülhet. A harmadik Juventus és a negyedik Inter is esélyes, előbbi a Sienát, utóbbi az Empolit fogadja - mindkét kiscsapat nyeretlen még idén vendégként.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK