Vágólapra másolva!
Az Arsenal bejelentkezett a Feyenoord fiatal szélsőjéért, Robin van Persie-ért. A Fulham a Tottenham ír csatárát, Robbie Keane-t szeretné megszerezni, de az Ajaccio csatára, Mamadou Bagayoko is szóba került, az amerikai támadó, Brian McBride pedig két és fél évre már alá is írt a londoniakhoz.

Az Espanyol legújabb kiszemeltje a csatárposztra az Anderlecht horvát támadója, Ivica Mornar. A VfB Stuttgart görög támadója, Ioannisz Amanatidisz az Eintracht Frankfurthoz igazolt.

A Hannover megszerezte az amerikai válogatott támadót, Clint Mathist. A Hamburger SV az AC Milan brazil védőjét, Roque Júniort szemelte ki, aki jelenleg kölcsönben a Leedsben szerepel. A Wolverhampton skót csatárát, Kenny Millert a Rangers és a Bayer Leverkusen figyeli.

A Leeds a hírek szerint elfogadta a Newcastle hárommillió fontos ajánlatát Alan Smithért. A guatemalai csatár, Diego Pezzarossi próbajátékra érkezett a Tottenhamhez. A Leicester City középpályását, Muzzy Izzetet a Celtickel hozták kapcsolatba. A Debrecen leendő kupaellenfele, az FC Bruges állítólag a horvát csatárral, Bosko Balabannal tárgyal.

Egyes lapértesülések szerint az Internazionale megszerezte a Dinamo Buruesti fiatal román támadóját, Ianis Zicut, akit azonnal tovább is adnának a Parmának Adrianóért cserébe. Az Olympique Marseille a PSG nigériai támadóját, Bartholomew Ogbechét figyeli. Az Ancona veterán középpályása, Eusebio di Francesco a Perugiába szerződött.