Vágólapra másolva!
Bár Cheyrou pályafutása második Premiership-góljával még a 90. percben is a Liverpool vezetett, a Vörösöknek végül be kellett érniük egy ponttal. A 17. fordulóból elmaradt összecsapás 1-1-es végeredményét végül a Wolverhampton csatára, Miller állította be.

Premiership, 17. forduló, elmaradt mérkőzés
Wolverhampton Wanderers - Liverpool 1-1 (0-1)
gól:
Miller (90.), illetve Cheyrou (42.)
Wolverhampton: Oakes - Irwin, Craddock, Butler, Naylor - Newton (Cameron, 20.), Rae, Ince - Kennedy (Silas, 72.), Iversen (Ganea, 82.), Miller
Liverpool: Dudek - Finnan, Biscan (Henchoz, 45.), Hyypiä, Carragher - Cheyrou (Murphy, 75.), Hamann, Gerrard, Kewell - Heskey, Owen.

Kenny Millert lassan hőssé avatják a Wolverhampton Wanderers szurkolói: a Manchester United ellen győztes gólt szerző csatár ezúttal hazai pályán, a Liverpool ellen mentett pontot.

Gerard Houllier, a 'Pool vezetőedzője ismét számíthatott legjobbjaira, így felépülését követőeni smét ott volt a kezdőcsapatban Steven Gerrard, Steve Finnan, Jerzy Dudek és Jamie Carragher is. Mi meglepetést okozott, hogy a védelemben a Tottenham elleni szerény teljesítmény dacára ott volt Igor Biscan és Bruno Cheyrou is.

Ligakupa: simán nyert a Bolton
A Bolton Wanderers hazai pályán fölényes, 5-2-es győzelmet aratott az Aston Villa felett az angol labdarúgó Ligakupa elődöntőjében, a párharc első mérkőzésén.


Dudek kapusnak jószerével a 60. percben kellett először védenie, majd Owen kapufájánál a vendégek közel álltak második góljukhoz. Ehhez képest hidegzuhanyként érkezett az egyenlítés: a 90. percben Irwin jobb oldali beadására Miller érkezett, s beállította az 1-1-es végeredményt.

"Mindenki tette a dolgát, ugyanúgy, mint egy hete, a Manchester United elleni győztes mérkőzésen" - értékelt Dave Jones, a Wolves mestere.