Vágólapra másolva!
Az Olympique Marseille a szezon végéig kölcsönvette a Bastia brazil jobbhátvédjét, Demetrius Ferreirát. A Sparta Praha megszerezte az FK Teplice középpályását, Petr Voríseket. A Portsmouth szerződtette a másodosztályú Swansea 18 éves védőjét, Richard Duffyt.

A Barcelona az Atlético Madrid argentin középhátvédjét, Matías Lequít szemelte ki. A Villarreal kölcsönadta fiatal csatárát, Xiscót a másodosztályú Numanciának. Hamburg a Szpartak Moszkva ukrán focistáját, Vladiszlav Vascsukot teszteli.

A Newcastle mestere, Bobby Robson állítólag a Chelsea-ben futballozó Eidur Gudjohnsenben látja Alan Shearer utódját. A Tottenham szerb védője, GoranBunjevcevic a Bastiához utazott próbajátékra.

A másodosztályú Mainz a szezon végéig kölcsönvette a Werder Bremen védőjét, ManuelFriedrichet. A Perugia együttese négy focistát is igazolt: a Serie A-ban egyelőre nyeretlen gárda megszerezte a Chievo fiatal csatárát, Giuseppe Scullit, az Ancona veterán támadóját, Dario Hübnert, az argentin Independiente védőjét, Felix Benitót, illetve a másodosztályú Salernitana bekkjét, Roberto Cardinalét.

Az AC Milan középpályása, Massimo Ambrosini egy évvel meghosszabbította szerződését. A Bayer Leverkusen védője, Ingo Hertzsch az Eintracht Frankfurtba igazolt.