Vágólapra másolva!
A japán Toda Kazujoki, aki az elmúlt fél évben a Tottenhamben szerepelt, a holland ADO Den Haagba szerződött. A holland válogatott középhátvéd, Frank de Boer a török Galatasarayból a skót Rangersbe szerződött, ahol testvére, Roland is focizik.

Az Everton hivatalosan is bejelentkezett a Manchester United átadólistán lévő középpályásáért, Nicky Buttért. A Bastia a PSG nigériai támadójával, Bartholomew Ogbechével szeretne erősíteni.

A Borussia Mönchengladbach érdeklődik az FC Bruges perui támadója, Andrés Mendoza iránt. Az 1. FC Köln azonnali hatállyal felbontotta a lengyel védő, Tomasz Klos szerződését.

Az Olympique Marseille állítólag bejelentkezett az Internazionale francia középpályásáért, Sabri Lamouchiért. Az eddig a Leedsnél kölcsönben lévő francia védő, Didier Domi ezúttal a Bastiában köthet ki. A Le Mans a Stade Rennes középpályását, Philippe Delaye-t szemelte ki.

A Real Sociedad a Deportivo védőjét, Pablo Amót szeretné leigazolni. Az Udinese chilei középpályását, David Pizarrót az Internazionaléval hozták kapcsolatba. Az AC Parma brazil balhátvédje, Júnior a Sienához került kölcsönbe.