Vágólapra másolva!
Meglepetésre hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett a BL-győztes és a bajnokságban éllovas AC Milan a Lazio elleni Olasz-kupa-elődöntő első mérkőzésén. A spanyol Király Kupában a Real Zaragoza a hosszabbításban csikarta ki az egyenlítést a másodosztályú Alaves otthonában.

Idegenben szerzett előnyt a Lazio labdarúgócsapata a Milan elleni kupaelődöntő első mérkőzésén. A vendégcsapat már 30 másodperc elteltével megszerezte a vezetést, miután a Didát helyettesítő Abbiati kapus Laursen hazagurított labdájával Fiorét bombázta telibe, s a vendégtámadóról a kapuba pattant a labda.

A Milan nagyobb sebességre kapcsolt, ám Fiore helyzetét követően, Fernando Couto a 36. percben kettőre növelte az előnyt. A félidő utolsó percében aztán az egyhónapos sérüléséből visszatérő Filippo Inzaghi szépített. A Bajnokok Ligája-győztes Milan, amely Sevcsenko nélkül és Kakával a kispadon vette fel a harcot, már nem tudott újítani, így a jövő héten nagyon nehéz visszavágó elé néz.

Döntetlen Vitoriában

A másodosztályú Alaves döntetlent játszott a vendég Real Zaragozával a spanyol labdarúgó Király Kupa elődöntőjének első mérkőzésén.
Alaves (II. osztályú) - Real Zaragoza 1-1 (1-0)
gól:
Vucko (19.), illetve Savio (91.)
kiállítva: Turiel (Alaves, 75.)



"Erről a találkozóról nincsenek információim, de azt tudom, a Tottenham mellett még több másik együttes is érdeklődik Roberto iránt. Büszkék is vagyunk arra, hogy ilyen tehetséges edzőnk van Bár a jövő Isten kezében van, reméljük, Mancini és a Lazio együtt folytathatja a munkát" - nyilatkozta Ugo Longo, a Lazio elnöke, célozva Mancini és a klub közötti, 2008-ig érvényes szerződésre.

"Csak egy egyszerű beszélgetés volt, semmi több. Hosszú távú szerződésem van a Lazióval, de soha sem lehet tudni. Mindig is mondtam, nagyon szeretnék Angliában dolgozni. Lehet furcsán hangzik, de a Spurs fontos klub" - mondta Mancini.

eredmény, Olasz-kupa, elődöntő, első mérkőzés
AC Milan - Lazio 1-2 (1-2)
gól:
F. Inzaghi (45.), illetve Fiore (1.), Couto (36.)

Olasz kupa: döntetlen Torinóban/sport/focivilag/20040205bucsuzott.html?pIdx=3