Vágólapra másolva!
A Lokomotiv Moszkva leigazolta a városi rivális CSZKA válogatott védőjét, Gyenisz Jevszikovot. Az Athletic Bilbao balhátvédje, Asier del Horno három évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését.

A Leeds United mestere, Eddie Gray kijelentette, hogy a szezon hátralévő részében nem fogja pályára küldeni a veterán középpályást, David Battyt, akinek a nyáron lejár a szerződése.

A Real Madrid argentin középpályását, Esteban Cambiassót a Juventus mellett az Inter is vinné. A Borussia Mönchengladbach csek középpályása, Ivo Ulich 2006-ig meghosszabbította szerződését. A Charlton Athletic a hírek szerint a West Ham United középpályásával, Michael Carrickkel szeretné pótolni a Chelsea-nek eladott Scott Parkert.

Az Aston Villa fiatal támadóját, Luke Moore-t a Manchester és a Chelsea is kiszemelte magának. A Liverpool állítólag a Bayern focistáját, Owen Hargreavest szemelte ki a nyáron minden bizonnyal távozó Dietmar Hamann helyére. Az AC Milan a szlovén U18-as válogatott csapatkapitányát, Sandro Bloudeket tartja figyelemmel.

A Sturm Graz szeretné megszerezni a Mönchengladbach horvát védőjét, Sladjan Asanint. A török Besiktas támadója, Ilhan Mansiz a japán Vissel Kobéba szerződött. A Stade Rennes vezetősége nyilvánosságra hozta, hogy a csapat cseh kapusa, Petr Cech a következő szezonban a Chelsea-ben folytatja pályafutását.

Az AC Milan horvát védője, Dario Simic két évvel meghosszabbította szerződését.