Vágólapra másolva!
A hírek szerint a német labdarúgó-bajnokságban szereplő 1860 München együttesének vezetői Cipruson is megnézik kiszemeltjüket, Németh Norbertet, a Győr középpályását. A magyar klubhoz csatlakozott új szerb játékosa, Vlajic, míg az egykori kedvencek közül Herczeg és Vayer is Kínába tart.

A Győri ETO FC labdarúgócsapatának honlapja szerint Németh Norbertet, a csapat középpályását a német 1860 München figyeli. A hírek szerint Falko Götz vezetőedző és Ludwig Bründl menedzser is elutazott Ciprusra, hogy a válogatott mérkőzésén nézze meg kiszemeltjét.

A csapattól a héten már távozott egy csatár: a macedón Alekszandar Bajevszki a Balaton FC-hez szerződött. Az új szerzemények közül Balás Gergely Nyíregyházáról, Makra Zsolt a REAC-tól, Horváth Róbert a Lombard-Haladástól, míg a Zsók József, Lajtos Dávid, Rompos József, Rozsi József négyes Dunaújvárosból érkezett a Rába partjára. Bekapcsolódott a közös munkába Djordje Vlajic is, aki a szerb-montenegrói Hajduk Liok együttesétől igazolt Győrbe, de eddig otthon a vízumát intézte.

A Kisalföld úgy tudja, a csapat két egykori játékosát, Herczeg Miklóst és Vayer Gábort is Kínába csábítják, mindkét játékos a hét végéig dönt az ázsiai szerződésről. Herczeg neve az utóbbi időben felmerült Debrecenben, majd Dunaszerdahelyen is.

"Nagyon kedvező ajánlatot kaptam Ázsiából, Hongkongból egy első osztályú csapattól. A labdarúgásban már nem számítok fiatalnak, de úgy gondolom, lehet még néhány jó évem. Szeretném kihasználni ezt a lehetőséget. Az ázsiai országban most nagyon felkapott a sportág, egy-két év alatt a többszörösét lehet keresni, mint idehaza, és úgy tudom, egészen más szemlélet veszi körül a focit. Sokat számít a pénz, de mégis jól át kell gondolnom a döntésemet, elsősorban a nagy távolság és a család miatt" - mondta a csatár a megyei napilapnak nyilatkozva.