Vágólapra másolva!
A Chelsea legújabb kiszemeltje az Anderlecht fiatal védője, Vincent Kompany, akit a pletykák szerint azonnal kölcsön is adnának az Ajaxnak, cserébe a tunéziai Hatem Trabelsziért.

A Bolton Wanderers nigériai középpályása, Jay-Jay Okocha hamarosan meghosszabbíthatja szerződését. Az Espanyol két játékosával, Jordi Cruyff és Iván de la Pena kontraktusát is meg akarja hosszabbítani.

Az Atlético Madrid ismét bejelentkezett a Rangersben futballozó spanyol középpályásért, Mikael Artetáért. A Rangers viszont a Brann Bergen középpályását, Seyi Olofinjanát szeretné megszerezni. A Celtic svéd csatárát, Henrik Larssont a Valencia is kiszemelte a Barcelona ellen.

Az AC Milan elismerte, hogy tárgyal a Lazióval Bernardo Corradi leigazolása érdekében. A Liverpool a fiatal finn kapust, Aapo Kiljunent teszteli.

A Bayern Münchennél cáfolták, hogy megegyezetek volna a Borussia Dortmunddal Dede szerződtetéséről. A Bochum érdeklődik a Schalke belga középpályása, Sven Vermant iránt.

A Schalke viszont a Wolfsburg argentin támadóját, Diego Klimowiczot szemelte ki. A Stade Rennes a Burkina Faso-i védőt, Amadou Coulibalyt teszteli.