Vágólapra másolva!
A Leicester City szexuális zaklatás gyanújával őrizetbe vett kilenc labdarúgója közül a délelőtti három után újabb három futballistát engedtek szabadon, viszont Frank Sinclair, Keith Gillespie és Paul Dickov vizsgálati fogságban marad Spanyolországban.

A labdarúgókat három nő jelentette fel. Szerintük betörtek a szállodai szobájukba, s közülük néhányan erőszakoskodni kezdtek. A játékosokat az alicantei repülőtéren fogták el.

Először a német Steffen Freundot engedték szabadon, majd óvadék ellenében távozhatott a görög Nikosz Dabizasz és a cserekapus Danny Coyne is. Délután Lilian Nalis és Matt Elliott óvadék nélkül, míg James Scowcroft 26 ezer euró fejében szabadult az őrizetből.

A klub illetékesei korábban jelezték, hogy folyamatos kapcsolatban állnak a játékosokkal, akik "kategorikusan cáfolják az ellenük felhozott vádakat".

"Most az a legfontosabb, hogy mindenkit a lehető leghamarabb hazavigyünk, és folytatódjanak az edzések" - szerepelt a Leicester még csütörtökön kiadott közleményében.

Az angol csapat néhány napos edzőtáborozáson tartózkodott Spanyolországban.